360° Paris

Chouette! Nog even en dan is mijn reisgids over Parijs er.

Signalement

Nu zondag ben ik tussen 15u en 16u30 te vinden op de Boekenbeurs, ergens achter een tafel aan de stand van Lannoo in hal 3.

De comeback van de propere ridder

De ridder met het washandje strikes again! De zeepridder en de heks van heinde en ver bevindt zich vanaf vandaag in 't schap der goed gesorteerde boekhandel.

De zeepridder heeft prijs

Vandaag mocht ik de derde prijs van de Kinder- en Jeugdjury opstrijken voor De Zeepridder. Mijn boek was een van de 10 genomineerden in groep 2 (6 tot 8 jaar).

Slotfeest KJV

Op 4 mei wordt in de Turnhoutse Warande een passend slot gebreid aan het Kinder-en Jeugdjuryjaar, waarin ook De Zeepridder figureert.

De boterham van Astrid Lindgren

Sinds ik het vervolg op De Zeepridder aan het schrijven ben, eet ik geregeld een Astridboterham. Wat dat is? Wel, dat is een boterham met schimmelkaas en appelsienconfituur.

Wat voor weer is het eigenlijk?

Een boek schrijven, daar komt veel bunkeren aan te pas. Niet weten wat voor weer het buiten is. Liters koffie drinken. Veel te veel koekjes eten. Dromen in volledige zinnen.

Een heel leuk boek, wel een beetje eng soms

Terwijl ik volop met het vervolg op De Zeepridder bezig ben, en op mooie dagen de zinnen er staccato uitstromen, en op grijze dagen de twijfel toeslaat, over kwesties als 'wie moet deze keer de sch

Kinder- en jeugdjury

Terwijl ik de afgelopen maanden de straten van Rome en Parijs afschuimde voor de nieuwe reeks reisgidsen die Lannoo binnenkort op de markt

Boekenpauw

De Zeepridder is genomineerd voor de Boekenpauw! Wauw! Hoera voor Mattias De Leeuw en zijn heerlijke tekeningen. En hoera voor de ridder met zijn nette manieren.

Pagina's

naar boven